Aquaszer

Masszázs medencék forgalmazása, üzembe helyezése

A mai rohanó világban egyre több okunk van arra,hogy kényeztessük magunkat. Alakítsa ki saját szentélyét, a nyugalomszigetet ,ahova elvonulhat ahol a családjával,barátaival újra együtt lehet. Ahol a megnyugtató víz feloldja a mindennapok feszültségét.

Már a görög Hippokratész is írt a meleg fürdők hasznos hatásairól, több ezer éve használják a vizet gyógyászati célra. A Római Birodalom fürdőit nemcsak tisztálkodásra, hanem testedző, gyógyító célokra is használták.

A jakuzzi vizének hőmérséklete ideális esetben 37-38 fokos. A 37 – 38 fokos víz természetes gyógyító hatása mellett, kellemes, kényeztető masszázsban részesül a jakuzzi használója. A masszázsélmény függ a jetek fajtáitól, összeállításától, elhelyezkedésétől. Fontos, hogy a megfelelő helyen, megfelelő erősséggel masszírozzanak a jetek. Kiválóan alkalmas görcsös állapotú izmok ellazítására, az izomzat vérellátásának javítására, műtétek és balesetek utáni utókezelésekben egyaránt. Mindemellett javítja a közérzetet, erősíti a legyengült izomzatot.

Szakembereink segítenek az Ön számára megfelelő medence kiválasztásában. Felmérik,feltérképezik a telepítéshez szükséges adottságokat. Biztosítanak minden szükséges dokumentációt a kőműves, villamos és vizes kialakítások, kiállások szakszerű kivitelezéséhez. Mindezt díjtalanul az egész ország területén! Vásárlás előtt Budapesten lévő bemutató teremben Ön is kipróbálhatja medencéinket. Szakképzett kollégáink tájékoztatják a medence működéséről, minden funkciójáról és kezeléséről. Ezen ismeretek segítenek Önnek a legjobb döntést meghozni a medence kiválasztásában.

Kérésre a kiválasztott medencét kollégáink a telepítés helyszínére szállítják és feltöltve használatra készen adják át Önnek. Szolgáltatásaink közé tartozik a medencék időszakos karbantartása téliesítése, tavaszi üzembe helyezése is. Üzletünkben beszerezhető a víz kezeléséhez szükséges vegyszerek több fajtája és a karbantartó eszközök széles választéka is.