Aquaszer

Polikarbonát medencefedések

Közép-európai éghajlatunk jelentősen befolyásolja a szabadtéri medencék használati idejét . Medencénk lefedésével jelentősen meghosszabbíthatjuk fürdősszezonunk hosszát. Minden úszómedence tulajdonos célja az, hogy megépített medencéjét minél tovább tudja használni pihenésre, felüdülésre. Medencefedéseink a megrendelő igényei, egyedi elképzelései, valamint a medence mérete alapján készül. Megrendelőinknek a medencefedésre egyénre szabott, egyedi ajánlatot adunk. Itt mindenki megtalálja a neki megfelelő szín és formavilágot. Bármelyik típus mellet is dönt mindegyik könnyen, egyszerűen kezelhető, több szegmensből egymás alá tolható. Karbantartást nem igényel, tisztítása egyszerű, vegyszer mentes tiszta vízzel elegendő.

Lapos medencefedések

Kertje rejtekében diszkrét eleganciával bújik meg medencéje lapos medencefedése. Ebben a kategóriában 3 kiváló minőségű modellt vonultatunk fel Önnek, melyek szegmenseik profiljában, íveltségében különböznek. Válassza a kertje stílusához leginkább illeszkedőt!

Hexa

hexa
hexa

Mini

mini
mini

Sky

sky
sky

Sky Plus

sky plus

Alacsony medencefedések

A legkedveltebb, legnépszerűbb medencefedések az alacsony fedések, melyek magasságuk miatt már észrevehető hozzátartozói a kertnek, emelik annak finom eleganciáját, miközben a hűvösebb időben történő használatához is hozzájárulnak kényelmi funkcióikkal. Ez a magasság lehetőséget ad a medencében úszásra egy kis játékra. Ismerje meg a kategória 2 modelljét: a Basic és Comet típusainkat!

Basic

basic
basic

Comet

comet
comet

Közép-magas medencefedések

Ha a csúcsszezont kissé meghosszabbítva, akár az év 5-7 hónapjában is szeretné kihasználni kerti medencéje kényelmét, akkor válasszon a közép-magas medencefedések 3 típusa közül, melyek ezt az igényt némi kiegészítéssel már képesek kiszolgálni. Praktikusak, hiszen választható magasságukkal, már teljes körű medencehasználatot tesznek lehetővé. Esztétikusak és elegánsak is, miközben ár-érték arányuk az általuk betöltött funkciókkal nagyon kedvezőek.

A Comet és Classic Plus első szegmensei nagyobb teret biztosítanak átöltözésre, törölközésre vagy akár zuhanyzásra is. A medence feletti szegmensek alacsonyabbak, de nem akadályozzák annak használatát, viszont bekerülési költségük kedvezőbb a magas fedésekhez képest.

Classic

classic
classic

Neptune

neptune
neptune

Comet Plus

comet plus
comet plus

Classic Plus

classic plus
classic plus

Magas medencefedések

Otthonos térkihasználás, maximális praktikusság, kényelem, és persze védelem a medence és annak vize számára. Ez a 4 jelző, ami ezt a 4 magas medencefedés modellt jellemzi. A magas medencefedések már lehetővé teszik például azt is, hogy Ön a medence szélén állva vezesse a gyermekei által vívott vízilabda meccset. A kertben pedig esztétikus vonalvezetésük, elegáns desing-juk, különleges hangulatot áraszt.

Jupiter

jupiter
jupiter

Triton

triton
triton

Delta

delta
delta

Space

space
space

Terasz és falmelletti medencefedések

Télikertje vagy teraszon lévő medencéje számára ideális kihasználási lehetőséget biztosít a Supreme és Corner modell. Falhoz erősített, aszimmetrikus formájuk kifejezetten emeli a terasz vagy a kert idilljét, otthonosságát és üdébb, vidámabb teret hoz létre.

Supreme

supreme
supreme

Corner

corner
corner

Kör alakú Spa medencefedések

Kis méretű kör alakú medencék vagy kültéri "yakuzzik" védelmére. Formavilága jól tükrözi a jelenlegi trendet, ugyanakkor klasszikusan elegáns, praktikus és esztétikus.

kor alaku spa
kor alaku spa