8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00


Szökőkutak, vizes dekorációk készítése


Sziklás

A szikla méretét mindenképp az adott terület méretéhez igazítsuk. Túl nagyot ne tervezzünk kis területre, és fordítva sem szerencsés.

Lépcsőzetes

Ehhez a vízeséshez gondos kerttervezésre van szükség, a megfelelő növények kiválasztásával és elhelyezésével bámulatos hatást kelt.

Virágzó növényekkel övezett

Virágzó pompában lévő növényekkel valóságos oázist varázsolhatunk. Ebben az esetben nem csupán a virágok fajtájára, hanem színükre és virágzási idejükre is érdemes odafigyelni. A végeredmény magáért beszél.

Csobogó medencével, tóval

Ez a megoldás lehet pihenő sarok, kifejezetten a csendes elmélkedéseink helyszíne, ahol a lezúduló víz hangjaiban is megtalálhatjuk a nyugalmunkat.

Modern

A letisztult, finom vonalakkal a modern vízesések látványosak és biztosan meghatározó elemei lesznek a kertnek.

Vízesés a medencében

Kiváló módja, hogy izgalmasabbá tegyük a medencés élményeket. A gyerekek és a felnőttek egyaránt szeretnek úszni és játszani a vízesés alatt, így hát ezzel a választással lehetetlen mellé lőni.

Lágy esésű

Ezen megoldások kialakításánál fontos, hogy lapos köveket használjunk, de lehetőleg minél kisebb legyen a szintkülönbség. A végeredmény olyan lesz, mint egy műalkotás. Lenyűgöző látványt nyújt és nyugodt hangulatot áraszt.

És a ráadás.

Kérdése van? Segíthetünk?

Kérjen tőlünk ajánlatot vizes dekorációjának kivitelezésére!


 E-mail cím

iroda@aquaszer.hu
info@aquaszer.hu
fonok@aquaszer.hu


 Telefon

+36 70 334 6978
+36 84 315 277

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztatóÁrukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu