8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00Polikarbonát
​medencefedések

Közép-európai éghajlatunk jelentősen befolyásolja a szabadtéri medencék használati idejét. Medencénk lefedésével jelentősen meghosszabbíthatjuk fürdő szezonunk hosszát. Minden úszómedence tulajdonos célja az, hogy megépített medencéjét minél tovább tudja használni pihenésre, felüdülésre.

Medencefedéseink a megrendelő igényei, egyedi elképzelései, valamint a medence mérete alapján készül. Megrendelőinknek a medencefedésre egyénre szabott, egyedi ajánlatot adunk. Itt mindenki megtalálja a neki megfelelő szín és formavilágot. Bármelyik típus mellet is dönt, mindegyik könnyen, egyszerűen kezelhető, több szegmensből egymás alá tolható. Karbantartást nem igényel, tisztítása egyszerű, vegyszer mentes tiszta vízzel elegendő.


Lapos medencefedések

Kertje rejtekében diszkrét eleganciával bújik meg medencéje lapos medencefedése. Ebben a kategóriában 3 kiváló minőségű modellt vonultatunk fel Önnek, melyek szegmenseik profiljában, íveltségében különböznek. Válassza a kertje stílusához leginkább illeszkedőt!


Hexa
Mini
Sky
Sky Plus


Alacsony medencefedések

A legkedveltebb, legnépszerűbb medencefedések az alacsony fedések, melyek magasságuk miatt már észrevehető hozzátartozói a kertnek, emelik annak finom eleganciáját, miközben a hűvösebb időben történő használatához is hozzájárulnak kényelmi funkcióikkal. Ez a magasság lehetőséget ad a medencében úszásra egy kis játékra. Ismerje meg a kategória 2 modelljét: a Basic és Comet típusainkat!


Basic
Comet


Közép-magas medencefedések

Ha a csúcsszezont kissé meghosszabbítva, akár az év 5-7 hónapjában is szeretné kihasználni kerti medencéje kényelmét, akkor válasszon a közép-magas medencefedések 3 típusa közül, melyek ezt az igényt némi kiegészítéssel már képesek kiszolgálni. Praktikusak, hiszen választható magasságukkal, már teljes körű medencehasználatot tesznek lehetővé. Esztétikusak és elegánsak is, miközben ár-érték arányuk az általuk betöltött funkciókkal nagyon kedvezőek.

A Comet és Classic Plus első szegmensei nagyobb teret biztosítanak átöltözésre, törölközésre, vagy akár zuhanyzásra is. A medence feletti szegmensek alacsonyabbak, de nem akadályozzák annak használatát, viszont bekerülési költségük kedvezőbb a magas fedésekhez képest.


Classic
Neptune
Comet Plus
Classic Plus


Magas medencefedések

Otthonos térkihasználás, maximális praktikusság, kényelem, és persze védelem a medence és annak vize számára. Ez a 4 jelző, ami ezt a 4 magas medencefedés modellt jellemzi. A magas medencefedések már lehetővé teszik például azt is, hogy Ön a medence szélén állva vezesse a gyermekei által vívott vízilabda meccset. A kertben pedig esztétikus vonalvezetésük, elegáns desing-juk, különleges hangulatot áraszt.


Jupiter
Triton
Delta
Space


Terasz és falmelletti medencefedések

Télikertje, vagy teraszon lévő medencéje számára ideális kihasználási lehetőséget biztosít a Supreme és Corner modell. Falhoz erősített, aszimmetrikus formájuk kifejezetten emeli a terasz, vagy a kert idilljét, otthonosságát és üdébb, vidámabb teret hoz létre.


Supreme
Corner


Kör alakú Spa medencefedések

Kis méretű kör alakú medencék, vagy kültéri jakuzzik védelmére. Formavilága jól tükrözi a jelenlegi trendet, ugyanakkor klasszikusan elegáns, praktikus és esztétikus.Kérdése van? Segíthetünk?

Kérjen tőlünk ajánlatot medencefedés kivitelezésre!


 E-mail cím

iroda@aquaszer.hu
info@aquaszer.hu
fonok@aquaszer.hu


 Telefon

+36 70 334 6978
+36 84 315 277

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztatóÁrukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu