8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Aquacorrect Algecid folyékony habzásmentes koncentrátum 1 L

Aquacorrect Algecid folyékony habzásmentes koncentrátum 1 L

2.300 Ft/db
(0)
Habzásmentes, folyékony algaölő koncentrátum 1 L-es kiszerelésben. Hosszútávú és hatású, magas koncentrációjú, habmentes és folyékony algaölőszer. Kvaterner ammónium hatóanyag. Kizárólag magán úszómedencékhez.
Magas koncentrációjú, habmentes és folyékony algaölőszer, hosszú távú hatású. Megakadályozza az algásodást. Segít a zavarosság eltávolításában. Tisztítja a medencevizet.
Fehasználás:
Vízápolási termék az algásodás megelőzésére. Koncentrált és habmentes algásodásgátló szer tisztító hatással és hosszú távú hatással. Megakadályozza az algásodást az úszómedencében, segít a zavarosság eltávolításában és tisztítja az úszómedence vizét. Adagolás:
Az algaölő folyadék hozzáadása előtt állítsa be a pH-értéket az optimális 7,0 - 7,4-es tartományba. Kezdeti adagoláshoz adjon 50-100ml/10m³ vegyszert, majd hetente 20ml/10m³ beltéri medencék esetében és 40ml/10m³ kültéri medencék esetében a beömlő fúvókák közelében a medencevízhez.
Erős algásodás (zöld nyomok) esetén a sokkoló-klórozás után akár 600 ml/10m³ is adható a medencébe. Az algásodás megelőzésére a medence falát hígítatlanul elő lehet kezelni szivaccsal a medence feltöltése előtt.
​Fontos információk:
A termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használatot követően azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű. Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.
Változatok
Aquacorrect Algecid folyékony habzásmentes koncentrátum 1 L
Mennyiség
cikkszám150001
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Shape Created with Sketch. GLS szállítás
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu