8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Aquacorrect Alkáli perem tisztító 1 L

Aquacorrect Alkáli perem tisztító 1 L

3.700 Ft/db
(0)
Aquacorrect alkáli perem tisztító
​Speciális lúgos tisztítószer a medence hétköznapi tisztításához. Anyagbarát, zsírbontó bázisos tisztítószer. Zsíros, meszes és szerves szennyeződések tisztítására, fólia, műanyag, üveg, kerámia, zománc, fém és kő felületekre javasolt. Kezelés után a tisztított felületen csillogó hatást láthatunk. Használat után a tisztítószert gondosan el kell távolítani. Ne alkalmazza közvetlen napfényben.
Kizárólag magánmedencékhez, kültéri és beltéri használatra.
Az úszómedence körüli tisztítás:
A medence körüli területre, a zuhanyzó, a fürdő és a WC helyiségekbe a tisztítószert 1:100 / 1:10 arányban hígítatlanul kell alkalmazni, a szennyeződés mértékétől függően. A tisztítóhatás fokozásához használjon meleg vizet. Tisztítás után alaposan öblítse le vízzel. Fontos információk:
​Ez a termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használat után azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű. Használat előtt tesztelje a kompatibilitást egy nem feltűnő területen. Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolandó.
Változatok
Aquacorrect Alkáli perem tisztító 1 L
Mennyiség
cikkszám150121
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Shape Created with Sketch. GLS szállítás
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu