8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Aquacorrect Gél perem tisztító 1 kg

Aquacorrect Gél perem tisztító 1 kg

4.200 Ft/db
(0)
Aquacorrect perem tisztító gél.
​Speciális lúgos tisztítószer a medence tavaszi - első - nagytakarításához. Könnyen eltávolítja a medencében lévő szerves szennyeződéseket és zsírokat. Viszkózus állaga miatt a tisztítószer könnyebben megtapad, így hosszabb ideig képes kibontakoztatni hatását.
Az medence minden része kezelhető vele. Használat után a tisztítószert gondosan el kell távolítani. Ne alkalmazza közvetlen napfényben. Kizárólag magánmedencékhez, kültéri és beltéri használatra, fóliázott, poliészter és csempézett medencék tisztítására is Adagolás:
Tiszta szivaccsal vagy ecsettel vigye fel.
​Hagyja hatni legalább 10 percig, majd öblítse le vízzel. Szükség esetén kefével távolítsa el az erős lerakódásokat. Makacs foltok esetén ismételje meg az eljárást. A gélszerű állag lehetővé teszi a függőleges falakon való alkalmazást is, és hosszú tapadás jellemzi. Közvetlen napfényben ne alkalmazza!
Fontos információk:
A tisztítószer az uszodavízben hígítva nem mérgező az emberekre és az állatokra, ha véletlenül felszívódik. Ez a termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használat után azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű. Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolandó.
Változatok
Aquacorrect Gél perem tisztító 1 kg
Mennyiség
cikkszám150111
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Shape Created with Sketch. GLS szállítás
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu