8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Aquacorrect Klórstabilizáló 1 kg

Aquacorrect Klórstabilizáló 1 kg

4.300 Ft/db
(0)
Klórstabilizáló granulátum, a vízben lévő szabad klór megkötését segítő fürdővízkezelő szer 1 kg-os kiszerelésben, az úszómedence állandó és optimális klórszintjéért.
Napfény és magas vízhőmérsékletből adódóan a klór gyorsan lebomlik, a klórstabilizáló granulátum ezt a folyamatot lassítja, továbbá megszünteti a kellemetlen klór szagot, mindezt magas hatékonysággal, alacsony adagolási szint mellett.
A mikroorganizmusokat a mechanikus medencetisztítás, a szűrőrendszer nem tudja teljesen eltávolítani.
Forró napokon a magas hőmérséklet tökéletes feltételeket biztosít a mikroorganizmusok és kórokozók számának gyarapodásához. Ezek táplálékul szolgálnak az algáknak, amelyek egymás után szaporodnak, amik tökéletes táptalajt jelentenek a baktériumok, vírusok és gombák számára. Klóros fertőtlenítőszer használata ezért rendkívül fontos a mikroorganizmusok szaporodásának gátlása, a víz zavarosságának ellensúlyozása és a fürdővíz tisztán tartása érdekében.
A napsugárzás és a magasabb vízhőmérséklet következtében a vízben, a fel nem használt klór vesztesége nagyon magas lehet.
A "Klórstabilizálónak" lassítják a klór oldódását, így a klórfogyás jelentősen csökken. Ezzel egyidejűleg a kellemetlen klórszag is csökken. A "Klórstabilizáló" nem befolyásolja a hatóanyagokat és korlátlanul tárolható.
A "Klórstabilizáló" nem fogy, ami azt jelenti, hogy csak friss vizet kell hozzáadni. Kizárólag magánmedencékhez javasolt.
Adagolás:
A klórstabilizátor granulátum hozzáadása előtt állítsa be a pH-értéket a 7,0 - 7,4 közötti optimális tartományba. A kezdeti adagoláshoz adjon 200g (kb. 300ml)/10m³ vegyszert a vízhez, majd minden alkalommal, amikor friss vizet önt a medencéjébe, adjon 20g (kb. 30ml)/m³ friss víztömegnek megfelelő mennyiséget a klórstabilizálóból.
Fontos információk:
A termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használatot követően azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű.
​Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.
Változatok
Aquacorrect Klórstabilizáló 1 kg
Mennyiség
cikkszám150021
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Shape Created with Sketch. GLS szállítás
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu