8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Aquacorrect Metall-EX 1 L

Aquacorrect Metall-EX 1 L

4.400 Ft/db
(0)
Aquacorrect Metall-EX
Vízápoló termék, ami hozzájárul a fémek és fémlerakódások eltávolításáért a medencéből. Könnyű kezelhetőséget biztosító medencevíztisztítószer, 1 L-es kiszerelésben. A fémek szinte minden vízben megtalálhatóak többé-kevésbé kimutatható formában. Számos fém, vagy a víz zavarosságát, vagy a fittingeken való lerakodást okoz.
A Metall-EX folyadék kristályosítja a fém és mész kiválásokat, így szűréssel - szűrőöblítéssel eltávolítható a szennyeződést a medence vizéből. Használata addig folytatható, amíg medencéje vize kristálytiszta nem lesz. Kizárólag magánmedencékhez ajánlott.
Adagolás:
A Metal-EX folyadék hozzáadása előtt állítsa be a pH-értéket az optimális 7,0 - 7,4-es tartományba. A szivattyú működése közben öntsön 0,3 - 0,6 l / 10 m³ Metall-EX folyadékot a vízbe egyenletesen, a bemeneti fúvókák közelébe, vagy a vízfelületre. A szűrőszivattyút legalább 48 órán keresztül működtesse. Ezután, ha lehetséges, öblítse vissza a szűrőt. Ellenőrizze a pH-értéket, és szükség esetén korrigálja.
Száraz lerakódások eltávolítása:
Áztassa be jól a tisztításra szánt textildarabot a Metall-EX folyadékkal, majd egy órára helyezze a tisztítani kívánt területre. A Metall-EX folyadék kioldja a fémet és a meszet, ezután egyszerűen mossa le az adott területet. Szerves vagy fémes lerakodás A Metall-EX folyadék nem távolítja el a szerves lerakódásokat! Azt, hogy egy lerakódás fémes vagy szerves, könnyű megállapítani: Helyezzen egy Metall-EX folyadékkal átnedvesített ruhát 5-10 percig közvetlenül a szennyeződésre. Ha a folt fényesebb lesz, akkor az elsősorban fémlerakódás. Ha a folt sárgára változik, akkor szerves lerakódás van jelen, amelyet a Metall-EX folyadékkal nem lehet eltávolítani.
Fontos információk:
​ Ez a termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használat után azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű. Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolandó.
Változatok
Aquacorrect Metal-EX 1 L
Mennyiség
cikkszám150101
RaktárKülső raktár - szállítás 3 - 9 munkanap
Szállítás Shape Created with Sketch. GLS szállítás
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu