8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Aquacorrect Super savas tisztító 1 L

Aquacorrect Super savas tisztító 1 L

3.500 Ft/db
(0)
Erősen savas bázisú tisztítószer a medence hétköznapi tisztításához, de medence nagytakarításhoz is ajánlott. Vízkőlerakódások, rozsda, áltlános szennyeződések, vizeletlerakodás és szervetlen szennyeződések eltávolítására. Fólia, műanyag, üveg, kerámia, zománc, fém vagy kő felületekre javasolt.
Használat után a tisztítószert gondosan el kell távolítani. Erősen savas medencetisztító, fenol és formaldehid mentes, nem terheli meg a környezetet. Ne alkalmazza közvetlen napfényben. Kizárólag magánmedencékhez, kültéri és beltéri használatra.
Adagolás:
A szennyeződés mértékétől függően 1:100 / 1:10 arányban hígítatlanul alkalmazza ecsettel, vagy súrolószivaccsal. Hagyja hatni legalább 10-15 percig. A fittingeken legalább 1:100 arányban hígítva alkalmazza, és ne hagyja 15 percnél tovább hatni!
A tisztító hatás fokozása érdekében használjon meleg vizet. Tisztítás után alaposan öblítse le vízzel. Ne alkalmazza közvetlen napfényben.
Fontos információk:
Ez a termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használat után azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű. Nem alkalmas olyan anyagokhoz, amelyek nem savállóak, mint például rozsdamentes acél, alumínium, csempe, zománc. Használat előtt tesztelje a kompatibilitást egy nem feltűnő területen. Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolandó.
Változatok
Aquacorrect Super savas tisztító 1 L
Mennyiség
cikkszám150131
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Csak személyes átvételre
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu