8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Aquacorrect Superflock folyékony pelyhesítő 1 L

Aquacorrect Superflock folyékony pelyhesítő 1 L

2.100 Ft/db
(0)
Aquacorrect Superflock folyékony pelyhesítő.
Folyékony vízápoló szer, az úszómedence zavarosságának megszüntetésére, 1 L-es kiszerelésben.
A folyékony pelyhesítő segítségével medencéje tartósan tiszta marad. Csak homokszűrős vízforgatóval szerelt medencéknél alkalmazható!
Működése:
A szűrés előtt, tisztítható pelyheket képez a zavarosodást okozó anyagokból. Akár a legfinomabb lebegő részecskékből is pelyheket csinál, melyeket a szűrő képes a homokban, mint szűrőközegben felfogni és a következő visszamosás során eltávolítani. Kizárólag magánmedencékhez ajánlott.
Adagolás:
A víz pH-értékének 7,0 és 7,4 között kell lennie a legjobb eredmény eléréséhez. A pelyhesítés csak a szűrési folyamat során hat optimálisan, közvetlenül a bevezetőcsőbe adagolva, ezért a pelyhesítőket soha nem szabad közvetlenül a medencébe önteni. Legalább 0,15 ml-t adjon a keringetett medencevízhez m³-enként egy adagolószivattyú segítségével.
A homokszűrő élesítéséhez 10 m³ medencevízre 100-200 ml Superflock folyadékot öntsön lassan a szkimmerbe, miközben a keringető szivattyú jár. Ezután azonnal állítsa le a keringető szivattyút kb. 15 percig, hogy a pelyhek kialakulhassanak. Ezt követően szűrje addig, amíg a zavarosság megszűnik. Ha a zavarosság még mindig nem szűnik meg teljesen, mossa vissza a szűrőt, és ismételje meg az adagolást.
Fontos információk:
​ Ez a termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használatot követően azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű. Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.
Változatok
Aquacorrect Superflock folyékony pelyhesítő 1 L
Mennyiség
cikkszám150151
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Shape Created with Sketch. GLS szállítás
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu