8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Aquacorrect Superflock tasakos pelyhesítő 8 x 125g = 1 kg

Aquacorrect Superflock tasakos pelyhesítő 8 x 125g = 1 kg

3.700 Ft/db
(0)
Aquacorrect Superflock tasakos pelyhesítő tablettás vízápoló szer, az úszómedence zavarosságának megszüntetésére, tasakos (8 x 125g = 1 kg) kiszerelésben. A tasakos pelyhesítő segítségével medencéje tartósan tiszta marad. Csak homokszűrős vízforgatóval szerelt medencéknél alkalmazható! Kizárólag magánmedencékhez ajánlott.
Működése:
A szűrés előtt, tisztítható pelyheket képez a zavarosodást okozó anyagokból. Akár a legfinomabb lebegő részecskékből is pelyheket csinál, melyeket a szűrő képes a homokban, mint szűrőközegben felfogni és a következő visszamosás során eltávolítani. Adagolás:
A medence méretétől/keringési sebességétől függően hetente 1-2 patronra van szükség. A tabletta elhelyezhető a szkimmerben, vagy az előszűrőben. A víz pH-értékének 7,0 és 7,4 között kell lennie a legjobb eredmény eléréséhez. A pelyhesítés csak a szűrési folyamat során hat optimálisan, közvetlenül a bevezetőcsőbe adagolva, ezért a pelyhesítőket soha nem szabad közvetlenül a medencébe önteni.
Fontos információk:
​Ez a termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használatot követően azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű.
​Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.
Változatok
Aquacorrect Superflock tasakos pelyhesítő 8 x 125g = 1 kg
Mennyiség
cikkszám150161
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Shape Created with Sketch. GLS szállítás
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu