8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Aquacorrect Téliesítő folyadék 1 L

Aquacorrect Téliesítő folyadék 1 L

3.100 Ft/db
(0)
Hosszú távú és hatású koncentrált szer, amely védi a medencét a lerakódásoktól, vízkőképződéstől és a különböző szennyeződésektől, mint erős algaképződés a feltöltött medencében mielőtt végleg téliesíti a medencét. A téliesítő folyadékkal a tavaszi medencetisztítást is elősegítheti.
​Kizárólag magánmedencékhez ajánlott.
Vízápolási termék az algásodás megelőzésére a fürdőszezonon kívül. Hosszú távú hatású koncentrált szer. A folyékony téli ápolószer használata megkönnyíti a medence tavaszi használatát. Megakadályozza a vízkő és a szennyeződések erős megtapadását, valamint az algásodást.
Adagolás:
A folyékony téli ápolószer hozzáadása előtt állítsa be a pH-értéket a 7,0 - 7,4 közötti optimális tartományba. Mielőtt a fürdőszezon véget ér és a rendszeres vízápolás szünetel, kapcsolja ki a szűrőrendszert, a "Téliesítő folyadékot" egyszeri alkalommal adja a vízhez a különböző negyedekben, szükség esetén 1:5 arányban hígítva, az egyenletes eloszlás érdekében. A vízkeménységtől függően az adagolás 30-50 ml "Téliesítő folyadék" köbméterenként. 0 - 20°dH esetén kb. 30 ml/m³ 20 - 30° dH esetén kb. 40 ml/m³ 30°dH esetén kb. 50 ml/m³.

Fontos információk:
​Ez a termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használatot követően azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű.
Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.
Változatok
Aquacorrect Téliesítő folyadék 1 L
Mennyiség
cikkszám150171
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Shape Created with Sketch. GLS szállítás
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu