8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Aquacorrect Total Blue fertőtlenítő kis méretű medencéhez 20g 5 kg

Aquacorrect Total Blue fertőtlenítő kis méretű medencéhez 20g 5 kg

21.000 Ft/db
(0)
Aquacorrect Total Blue
​A kisméretű privát medencék vízkezelésének ideális megoldása. Az új hatóanyag tartalommal kristálytiszta lesz a medencevíz. Total Blue a tartós fertőtlenítésért, algamentesítő és pelyhesítő hatás 5 kg-os kiszerelésben.
Fertőtlenít és stabilizálja a pH értéket. 1 tabletta 20g. PH semleges, minden vízkeménységnél tökéletesen alkalmazható.
Felhasználás: hosszú-távú klórozás.
Elhelyezése úszó vegyszeradagolóba, vagy szkimmerbe javasolt.
Használat:
A Total Blue egy vízápolási termék fertőtlenítésre és algásodás megelőzésére. Lassan oldódó multifunkciós tabletta hosszú távú adagoláshoz patronos szűrőkhöz és homokszűrőkhöz. Akvamarin színezéket tartalmaz, hogy a víz kristálytiszta maradjon. Kizárólag magánmedencékhez ajánljuk. Csak úszó vegyszeradagolóhoz és szkimmerhez javasolt.
Adagolás:
A tabletta hozzáadása előtt állítsa be a pH-értéket az optimális 7,0 - 7,4-es tartományba. Az optimális klórszint 0,3-0,6 mg/hosszú távú klórozás és max. 3 mg/l sokk-klórozás esetén. A kezdeti adagoláshoz adjon 100g (100ml) klórgranulátumot/10m³, majd hetente 4 tablettát/10m³ a medencevízhez.
Gyakori használat, zivatar vagy magas hőmérséklet utáni zavaros víz esetén adjon 200g (200ml)/10m³ klórgranulátumot a medencevízhez. Csúszós törmelék, vagy algásodás (zöld nyomok) esetén adjon algaölőt az adagolási ajánlásnak megfelelően. Fontos információk:
​ Ez a termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használat után azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű. Ne tegye a klórtablettákat közvetlenül a medencébe, mert fehérítő foltok keletkezhetnek. Sokk-klórozás és/vagy 3mg/l feletti klórértékek esetén tilos a fürdés.
Változatok
Aquacorrect Total Blue fertőtlenítő kis méretű medencéhez 20g 5 kg
Mennyiség
cikkszám150055
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Csak személyes átvételre
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu