8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Befúvó fóliás, rozsdamentes acél előlappal 2

Befúvó fóliás, rozsdamentes acél előlappal 2

38.900 Ft/db
(0)
Befúvó, fóliás medencéhez, rozsdamentes acél előlappal.
Kiemelkedő teljesítményű, kiváló alapanyagból készült medence befúvó, rozsdamentes acél előlappal az optimális vízforgatáshoz, beton burkolatú medencékhez.
Az ABS (akrilnitril-butadién-sztirol) egy jó ütésálló képességgel, nagy keménységgel és szilárdsággal, jó hőállósággal és vegyszerállósággal, emellett jó zaj és rezgéscsillapítással rendelkező, hőre lágyuló műanyag. Kiválósága különböző anyagai kombinálásából fakad. Az akrilnitril növeli a hő- és kémiai ellenállást, a butadién fokozza a tartósságot és szívósságot, a sztirol pedig javítja a megmunkálhatóságot, csökkenti a költségeket és fényes felületet biztosít.
A rozsdamentes acél (más néven inox acél) egy magasabb krómtartalmú acélötvözet, mely ellenállóbb a rozsdával, foltosodással szemben, de a nevével ellentétben képes a rozsdásodásra, különösen alacsony oxigéntartalmú, magas sótartalmú vagy nem szellőző körülmények között. A króm-oxid passzív réteget képez, ami megelőzi, lassítja a felület további rozsdásodását, és megakadályozza annak az acél belső rétegeibe történő haladását.
Változatok
Befúvó fóliás, rozsdamentes acél előlappal 2" KM - AISI316
Mennyiség
cikkszám011504
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Shape Created with Sketch. GLS szállítás
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu