8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Crystal Action 1l Levendula

Crystal Action 1l Levendula

3.800 Ft/db
(0)
A medencevíz zavarosodását megelőző- és megszüntető szer.
KLÓRMENTES, GYÓGYNÖVÉNY KIVONATTAL
Levendula kivonattal, a levendula illatával kristálytiszta medencevízért opálosodást, zavarosodást megelőző- és megszüntető szer medencevíz számára használata kristálytiszta vizet eredményez, feljavítja a szűrő teljesítményét homok- és papírszűrőhöz egyaránt alkalmazható a tiszta vizet a szer heti adagolásával biztosíthatja.
Előfordulhat, hogy a medence vizében lebegő apró részecskék mennyisége megnövekedik, ilyenkor nem kristálytiszta a víz, opálosnak, zavarosnak látjuk. Ezek a kisméretű szennyeződések a szűrőberendezésen nem tudnak fennakadni, ezért olyan vegyszer alkalmazása szükséges, amely azokat nagyobb, szűrhető pelyhekben összegyűjti. A kialakult pelyhek egy része leülepedik a medence aljára, ezek porszívózással eltávolíthatók a vízből. másik része a szűrőn fennakad.
Fontos tudnivalók:
Besorolás szerint a keverék nem veszélyes, de bánjunk vele a veszélyes keverékeknek megfelelő gondossággal. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét, vagy címkéjét.
Használat előtt felrázandó!
Ne tárolja 5oC alatti hőmérsékleten, ne tegye ki erős fény és hő hatásának, tárolás eredeti csomagolásban. A terméket használat után zárja gondosan vissza. Kerülje a keletkező hulladékvíz környezetbe történő kibocsátását. Kationos polimereket tartalmaz. A termék színének változása nem befolyásolja annak minőségét. A termék közösségi fürdővízben is alkalmazható, ha a vízben egyik paraméter koncentrációja sem haladja meg a 37/1996 (X.18.) NM rendeletben előírt határértékeket.
Tartalom::polidimetil-diallil-ammónium klorid <15% CAS: 26062-79-3,alkil-dimetilbenzil-ammóniumklorid <0,5% CAS: 68424-85-1, Levendula kivonat (Coumarin, Linalool) <0,2%, víz <94,3%, ételszínezék.
Változatok
Mennyiség
cikkszámHCA 010
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Shape Created with Sketch. GLS szállítás
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu