8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

DAB E-Swim 300

754.000 Ft/db
(0)
Az ESWIM a DAB új, nagy energiahatékonyságú elektronikus medenceszivattyúja. Csendes üzemű és megbízható, kifejezetten víz keringetéshez és szűréshez fejlesztve közületi és magán medencék számára egyaránt.
Az E-SWIM ötvözi a fejlett hidraulikus alkatrészeket, frekvenciaváltó technológiát és a magas hatékonyságú állandó mágneses motort (innovatív vízhűtés). Csendes üzemű és megbízható, kifejezetten víz keringetéshezés szűréshez fejlesztve közületi és magán medencék számára egyaránt. Ezen felül korlátozottan alkalmas mezőgazdasági és ipari körülmények közötti használatra.
Tiszta vagy enyhén szennyezett víz szivattyúzására alkalmas, de magas klór / bróm és PHMB (polihexametilén-biguanid) tartalommal vagy klór-elektrolízis eljárással kezelt vízhez is. Rögzített helyzetben és hordozható szivattyúként is használható. Tanúsítványok energy Star, SVRS (csak SVRS változat esetén)
Szivattyú szerkezeti jellemzői:
Nagy kapacitású szűrőkosár, könnyen eltávolítható fedéllel, a szűrő egyszerűen kihúzható és tisztítható. A szűrő antioxidáns anyagból készült a gyors és egyszerű vizuális ellenőrzés érdekében. Gumilábakkal ellátva a rezgések csökkentése érdekében. Bajonettes fedeles záródással.
Motor szerkezeti jellemzői:
Szinkron állandó mágneses motor, kefe nélküli, tokozott mágneses rotorral, amelyet a szivattyúzott folyadék hűt (hűtőventilátor nélkül), mindössze 45 dB zajszinttel. Az alumínium motorház elasztomerrel van bevonva.
Elektronikai jellemzők:
A távvezérlés 0-10 V, 4-20 mA és PWM jelen keresztül lehetséges. A változó frekvenciájú meghajtásnak köszönhetően a szivattyúk állandó fordulatszámon, vagy állandó áramlással működhetnek (érzékelők használata nélkül) a teljesítmény optimalizálása és az energiafogyasztás minimalizálása érdekében.
Technikai adatok:
- Működési tartomány: 30 m3/h
- Maximális vízszint: 15,4 m
- pH-tartomány: 6,5 - 8,4
- Szivattyúzott folyadék hőmérséklettartománya: ca +4°C - +40°C
- Maximális környezeti hőmérséklet: +50°C
- Maximális üzemi nyomás: 2,5 bar / 250 kPa
- A motor védelmi osztálya: IP X5
- Szigetelési osztály: F
- A járókerék anyaga: techopolimer
- Szabványos feszültség: 230 V 50 Hz o 60 Hz
Panel és funkciók:
Előre beállított 4 gomb, legfeljebb 8 programhoz. Az Auto gomb automatikus működést tesz lehetővé az időzítés ütemezése szerint (napi/heti).
LCD kijelző (2,75" x 1,58"): működési idő, üzemmód, pillanatnyi állapot. Teljes védelmi rendszer, beleértve a fagy védelmet és a szárazon futás elleni védelmet. OTH engedéllyel rendelkezik.
Működés:
Automatikus működés, a különböző sebességekkel NAPI, vagy HETI időzítésre állítható. Szivattyú távvezérlés lehetősége digitális, vagy analóg érintkezőn keresztül (4-20mA/0-10V). Alacsony zajszint:
Rendkívül csendes működés a vízhűtéses technológiának köszönhetően. Nincs rezgés, nincs hűtőventilátor. A speciális vízhűtéses motor, az inverter és a rezgéscsillapító lábak teszik az e.swim-et a legcsendesebb medenceszivattyúvá a piacon.
Változatok
DAB E-Swim 300
Mennyiség
cikkszám057130
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Shape Created with Sketch. GLS szállítás
Kategóriák
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu