8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Dolphin M500 IOT CB

799.000 Ft/db
(0)
Dolphin M500 IOT CB
Dolphin Supreme M500 CB az aljzat, a falak és a vízvonal szakértője, rendkívül hatékony medencetisztítást biztosít akár 15 méter hosszú medencékhez is. A Dolphin M500 funkcionalitásának és tisztító programjának köszönhetően tökéletes tisztaságot és higiéniát biztosít. Teljesen önálló munkavégzésének eredménye a tiszta medencefenék, falak és vízvonal.
A távirányító és az okostelefon applikáció még könnyebbé teszi a használatát. Az új MyDolphin™ Plus mobilalkalmazással az M500 mindig kapcsolatban van, így Ön bárhonnan és bármikor irányíthatja robotját.
Caddy Caddy-vel kapható. A Caddy hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa. De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

Főbb paraméterek:

-Ajánlott medencehossz: 15 méter
- Tisztítási terület: Padló, oldalfal, vízvonal
- Távirányítás: Mobil app van, távirányító opcionális
- Működési ciklus: 1,5 / 2,5 / 3,5 óra
- Optimális heti használat: 4-5 alkalom
- Szűrés: Kazettás szűrő: finom és ultra-finom
- Kábelhossz: 18 méter
- Szívóteljesítmény: 17 m3/h
- Vezeték csavarodás gátló: Van - Súly: 11,5 kg
- Caddy: Van
- Garancia: 48 hónap

CleverClean technológia

A medence teljes bejárását a fejlett navigációs rendszer és letapogató szoftver segíti. Ez biztosítja, hogy a padló, az oldalfal és a vízvonal minden centiméterét a leghatékonyabb útvonalon tisztítsa. Olyan okos, hogy a rendszer automatikusan megkerüli az akadályokat, és azonnal visszatér az eredeti útvonalra.

Kábel csavarodást megelőző rendszer

A Maytronics által szabadalmaztatott kábel csavarodást megelőző forgó meggátolja, hogy a kábel összegabalyodjon. Amikor a Dolphin robot a medencében körbe-körbe mozog, a forgó biztosítja, hogy a kábel szabad és egyenes legyen, így a medencében szabadon tud közlekedni!

Ultra finom szűrőzsák, egyéb szűrőkkel.

A dugulás, eltömődés elkerüléséhez minden körülmények között kiváló megoldás a kétrétegű szűrés. A szezon kezdetén használja a hálós szűrőt, hogy felfogja a durva szennyeződéseket, rendszeres használatnál használja a finom és az ultrafinom szűrőbetétet.

Kettős meghajtású motor.

A kettős meghajtású motor segíti a robotot, hogy ügyesebben és gyorsabban tudjon manőverezni, ezzel is segítve, hogy a medencét formától, szintváltozástól és akadályoktól függetlenül bejárhassa.
Változatok
Dolphin M500 IOT CB
Mennyiség
cikkszám148105
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Csak személyes átvételre
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Hasonló termékek
Hasonló termékek
  • 842.000 Ft
  • 909.000 Ft
  • 710.000 Ft
  • 670.000 Ft
  • Árukereső.hu Árukereső.hu
    Árukereső.hu