8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Dolphin S200

509.000 Ft/db
(0)
Fedezze fel a kivételes élményt, amit egy automatizált medencetisztítás nyújt és tapasztalja meg a kiváló Maytronics Dolphin Robot S Line medencetisztítást az S200 modellel. Ultrakönnyű súlyával és a gyors vízkiürítése révén a Dolphin S200 kifejezetten könnyen emelhető ki a medence partjára bárki számára.
Kétfajta szűrőjének köszönhetően - durva és ultra finom szennyeződésekhez - tökéletesen tiszta vizet eredményez. A kettős kefés művelet és a PowerStream mobilitási rendszer pedig hatékony működést biztosít az egész medence területére, extra alapos súrolással minden felületen - így a padló, a falak és a vízvonal makulátlanul tiszta marad. Privát medencékhez ajánljuk 12 méterig.

Főbb paraméterek:
- Ajánlott medencehossz: 12 méter
- Tisztítási terület: Padló, oldalfal, vízvonal
- Távirányítás: Nincs
- Működési ciklus: 2 óra
- Optimális heti használat: 2-3 alkalom
- Szűrés: Többrétegű szűrő, durva, finom és ultra-finom
- Kábelhossz: 18 méter
- Szívóteljesítmény: 15 m3/h
- Vezeték csavarodás gátló: Nincs
- Caddy: Opcionális
- Garancia: 36 hónap

CleverClean technológia.
A medence teljes bejárását a fejlett navigációs rendszer és letapogató szoftver segíti. Ez biztosítja, hogy a padló minden centiméterét a leghatékonyabb útvonalon tisztítsa. Olyan okos, hogy a rendszer automatikusan megkerüli az akadályokat, és azonnal visszatér az eredeti útvonalra Power Stream mozgatási rendszer.

Többirányú vízáram.
Biztosítja az állandó tapadást a függőleges felületeken. Ennek segítségével hatékonyan takarítja a medencefalat és a vízvonalat is, de a pontos navigáláshoz is hozzájárul.

Többszörös szűrés.
Külön szűrőkazetták segítségével leszűri a durva, a finom és az ultrafinom szennyeződéseket is, így tökéletesen tiszta vizet eredményez.

Gyors beüzemelés, könnyű szervizelés.
Egyszerűen javítható, nem szükséges gyári szervizelés, a minősített szakkereskedések a legtöbb esetben gyorsan javítanak, szükség esetén cserélik az alkatrészt, időszakonként felülvizsgálatot is végeznek.
Változatok
Dolphin S200
Mennyiség
cikkszám148122
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Csak személyes átvételre
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Hasonló termékek
Hasonló termékek
  • 546.000 Ft
  • 479.000 Ft
  • 459.000 Ft
  • Árukereső.hu Árukereső.hu
    Árukereső.hu