8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Dolphin S300 IOT

609.000 Ft/db
(0)
Fedezze fel a kivételes élményt, amit egy automatizált medencetisztítás nyújt és tapasztalja meg a kiváló Maytronics Dolphin Robot S Line medencetisztítást az S300 modellel. Növelje a takarítás élményét a Dolphin S300 csúcsminőségű robot alkalmazásával, használja ki fejlett képességeit és a könnyű kezelhetőségét!
Az új MyDolphin™ Plus mobilalkalmazással az S 300 mindig kapcsolatban van, így bárhonnan és bármikor vezérelheti a robotot. Vezérelje akár távolról is a többfunkciós tápegységen keresztül, vagy okostelefonról. Ennek a Maytronics Dolphin robotnak az opciói között szerepel a normál tisztítási mód a két óra alatt végzett teljes tisztításhoz vagy a gyors üzemmód a feleannyi idő alatt végzett hatékony tisztításhoz. Ideális minden medencepadló, oldalfal és vízvonal tisztításához, 12 méter medence hosszúságig. Intelligensen alkalmazkodik a medence formájához és az akadályokhoz, a maximális teljesítmény elérése érdekében. Kétfajta szűrőjének köszönhetően - durva és ultra finom szennyeződésekhez - tökéletesen tiszta vizet eredményez.

Caddy Caddy-vel kapható.
A Caddy hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa. De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

Főbb paraméterek:
- Ajánlott medencehossz: 12 méter
- Tisztítási terület: Padló, oldalfal, vízvonal
- Távirányítás: Nincs
- Működési ciklus: 1 vagy 2 óra
- Optimális heti használat: 2-3 alkalom
- Szűrés: Többrétegű szűrő, durva, finom és ultra-finom
- Kábelhossz: 18 méter
- Szívóteljesítmény: 15 m3/h
- Vezeték csavarodás gátló: Nincs
- Caddy: Van
- Garancia: 36 hónap

CleverClean technológia.
A medence teljes bejárását a fejlett navigációs rendszer és letapogató szoftver segíti. Ez biztosítja, hogy a padló minden centiméterét a leghatékonyabb útvonalon tisztítsa. Olyan okos, hogy a rendszer automatikusan megkerüli az akadályokat, és azonnal visszatér az eredeti útvonalra.

Power Stream mozgatási rendszer.
Többirányú vízáram biztosítja az állandó tapadást a függőleges felületeken. Ennek segítségével hatékonyan takarítja a medencefalat és a vízvonalat is, de a pontos navigáláshoz is hozzájárul.

Többszörös szűrés. Külön szűrőkazetták segítségével leszűri a durva, a finom és az ultrafinom szennyeződéseket is, így tökéletesen tiszta vizet eredményez.

Gyors beüzemelés, könnyű szervizelés.
Egyszerűen javítható, nem szükséges gyári szervizelés, a minősített szakkereskedések a legtöbb esetben gyorsan javítanak, szükség esetén cserélik az alkatrészt, időszakonként felülvizsgálatot is végeznek.
Változatok
Dolphin S300 IOT
Mennyiség
cikkszám148133
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Csak személyes átvételre
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Hasonló termékek
Hasonló termékek
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu