8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Dolphin S300i IOT

(0)
Fedezze fel a kivételes élményt, amit egy automatizált medencetisztítás nyújt és tapasztalja meg a kiváló Maytronics Dolphin Robot S Line medencetisztítást az S300i modellel. Lépjen előre egy új medencetisztítási élmény felé ezzel a csúcskategóriás robottal, amely még nagyobb könnyedséget és szabadságot biztosít Önnek. Használja ki az S300i fejlett képességeit és a könnyű kezelhetőségét!
Az új MyDolphin™ Plus mobilalkalmazással az S 300i mindig kapcsolatban van, így bárhonnan és bármikor irányíthatja robotot. Vezérelje akár távolról is a többfunkciós tápegységen keresztül, vagy okostelefonról. Ideális minden medencepadló, oldalfal és vízvonal tisztításához, 12 méter medence hosszúságig. Intelligensen alkalmazkodik a medence formájához és az akadályokhoz, a maximális teljesítmény elérése érdekében. Kétfajta szűrőjének köszönhetően - durva és ultra finom szennyeződésekhez - tökéletesen tiszta vizet eredményez.

Caddy Caddy-vel kapható. A Caddy hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa. De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

Főbb paraméterek:
- Ajánlott medencehossz: 12 méter
- Tisztítási terület: Padló, oldalfal, vízvonal
- Távirányítás: Nincs
- Működési ciklus: 1 vagy 2 óra
- Optimális heti használat: 2-3 alkalom
- Szűrés: Többrétegű szűrő, durva, finom és ultra-finom
- Kábelhossz: 18 méter
- Szívóteljesítmény: 15 m3/h
- Vezeték csavarodás gátló: Nincs
- Caddy: Van
- Garancia: 36 hónap

MyDolphin alkalmazás.
Okostelefon alkalmazás a kényelem érdekében. A MyDolphin™ alkalmazással akár távolról is működtetheti, beállíthatja a tisztítási programot, vagy lekérdezheti a robot állapotát.

Power Stream mozgatási rendszer.
Többirányú vízáram biztosítja az állandó tapadást a függőleges felületeken. Ennek segítségével hatékonyan takarítja a medencefalat és a vízvonalat is, de a pontos navigáláshoz is hozzájárul.
Többszörös szűrés.
Külön szűrőkazetták segítségével leszűri a durva, a finom és az ultrafinom szennyeződéseket is, így tökéletesen tiszta vizet eredményez.
Gyors beüzemelés, könnyű szervizelés.
​Egyszerűen javítható, nem szükséges gyári szervizelés, a minősített szakkereskedések a legtöbb esetben gyorsan javítanak, szükség esetén cserélik az alkatrészt, időszakonként felülvizsgálatot is végeznek.
Változatok
Dolphin S300i IOT
A termék jelenleg online nem rendelhető.
Érdeklődöm
cikkszám148134
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Shape Created with Sketch. GLS szállítás
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Hasonló termékek
Hasonló termékek
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu