8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Dolphin WAVE 150

3.078.000 Ft/db
(0)
A Maytronics Dolphin Wave 150 készülékével kompromisszumok nélküli professzionális tisztítási teljesítményt érhet el. Ez a kereskedelmi medencetisztító hosszú távú megbízhatóságot és kategóriájában a legjobb faltól-falig tartó tisztítást nyújtja.
Dolphin WAVE 150 hatékony, automatizált medencetisztító robot a kis- és közepes méretű közületi medencékhez, 25 méteres medence hosszúságig. Kategóriájában a leghatékonyabb padlótisztítási képességekkel rendelkezik. Könnyen kezelhető, intelligensen alkalmazkodik a medence formájához és az akadályokhoz. Egy robot képes több, akár eltérő méretekkel és tulajdonságokkal rendelkező medence padlójának kitakarítására.

Caddy:
Hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa. De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

Főbb paraméterek:

- Ajánlott medencehossz: 25 méter
- Tisztítási terület: Padló
- Távirányítás: MMI
- Működési ciklus: 4 / 5 / 6 óra
- Optimális heti használat: korlátlan
- Szűrés: Finom és ultra finom szűrőkazetta
- Kábelhossz: 35 méter
- Szívóteljesítmény: 18 m3/h
- Vezeték csavarodás gátló: Nincs
- Caddy: Van
- Garancia: 24 hónap vagy 3000 óra

Távirányító:
A távirányító két üzemmódot kínál: automatikus üzemmód és kézi irányítás mód. Automatikus üzemmódban a tisztítási ciklus hossza módosítható. Kézi irányítás esetén a robot mozgását kézzel lehet szabályozni.

Biztos úttartás, dupla súrolás.

A tartós útvonal vezetés és a dupla súrolás eredménye a medencepadló alapos feltakarítása, a szennyeződések eltávolítása, így a medence tiszta marad. Könnyen kezelhető A gyors, tiszta vízkiömlés és a könnyű, ergonomikus kialakítás megkönnyíti a robot kivételét a medencéből!
MMI - interaktív digitális interfész.
​Szűrőzsák telitettség jelzéssel, működési késleltetéssel és egyéb működési módokkal: a ""Menj a medencébe"" és a ""Menj a kocsira"" automata üzemmódok lehetővé teszik az egyszerű használatot. A programok kiválasztása felhasználóbarát LCD kijelzőn történik. A ciklusidő beállítása lehetséges akár 4 különböző medence számára is. A technikus mód lehetővé teszi a diagnózist egy beépített interfészen keresztül USB csatlakozással.
Változatok
Dolphin WAVE 150
Mennyiség
cikkszám148150
RaktárKülső raktár - szállítás 3 - 9 munkanap
Szállítás Csak személyes átvételre
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Hasonló termékek
Hasonló termékek
  • 3.454.000 Ft
  • Árukereső.hu Árukereső.hu
    Árukereső.hu