8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Dolphin WAVE 300XL

4.575.000 Ft/db
(0)
Dolphin Wave 300 XL
A csúcsminőségű, professzionális Wave 300 XL megfelel a nagy vízi létesítmények igényes követelményeinek. Ideális tisztítórobot nagyméretű intézményi medencékhez, olimpiai létesítményekhez, vízi parkokhoz és más helyszínekhez, amelyek akár 50 méteres medencékkel rendelkeznek! Képes napi használat mellett, hosszú élettartamon kiválóan teljesíteni, kategóriájában a legnagyobb munkabírás mellett tisztítja meg a medencét a nehezen eltávolítható szennyeződésektől.
Formától és típustól függetlenül hatékonyan és eredményesen működik bármilyen nagyméretű medencében, beleértve a strandra belépő medencéket is.

Főbb paraméterek:
- Ajánlott medencehossz: 50 méter
- Tisztítási terület: Padló
- Távirányítás: MMI
- Működési ciklus: 1-8 óra
- Optimális heti használat: Korlátlan
- Szűrés: Három különböző szintű zsákos
- Kábelhossz: 43 méter / 50 méter
- Szívóteljesítmény: 40 m3/h
- Vezeték csavarodás gátló: Nincs
- Súly: 25 kg
- Caddy: Van
- Garancia: 24 hónap vagy 3000 óra

MMI - interaktív digitális interfész.
Szűrőzsák telitettség jelzéssel, működési késleltetéssel és egyéb működési módokkal: a "Menj a medencébe" és a "Menj a kocsira" automata üzemmódok lehetővé teszik az egyszerű használatot. A programok kiválasztása felhasználóbarát LCD kijelzőn történik. A ciklusidő beállítása lehetséges akár 4 különböző medence számára is. A technikus mód lehetővé teszi a diagnózist egy beépített interfészen keresztül USB csatlakozással. Többfunkciós kocsi, automata kábeldobbal Kocsira szerelt kábeldob, forgató mechanizmussal, ami egyszerű letekerést biztosít, miközben a robot dolgozik.

Szűrőrendszer.
Kristálytiszta szűrőrendszer, amely korszerű hozzáféréssel, egyszerű bepattintással működik, kényelmes a karbantartásnál és a tisztításnál. Egyszerű, felhasználóbarát, háromszintű szűrés, amely optimális a szennyeződés begyűjtésére és a víz tisztítására mindenféle medencében. A finom szűrőzsákok hatékonyan felfogják a mindennapi szennyeződéseket, az ultrafinom szűrőzsákok a finom porszemcséket gyűjtik össze, a szűrőháló a leveleket és a durva törmeléket szűri ki. Gyors beüzemelés, könnyű kezelés A gyors, tiszta vízkiömlés és a könnyű, ergonomikus kialakítás megkönnyíti a robot kivételét a medencéből.

​Egyszerűen javíthatók, nem szükséges gyári szervizelés, a minősített szakkereskedések a legtöbb esetben gyorsan javítanak, szükség esetén cserélik az alkatrészt, időszakonként felülvizsgálatot is végeznek.
Változatok
Dolphin WAVE 300XL
Mennyiség
cikkszám148300
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Csak személyes átvételre
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Hasonló termékek
Hasonló termékek
  • 3.454.000 Ft
  • Árukereső.hu Árukereső.hu
    Árukereső.hu