8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Fogyóelektróda korlát

(0)
A korrózió a sóbontós medencékben fordul elő gyakrabban, mivel a só jelenléte növeli a víz vezetőképességét, és elősegíti a korróziót. A legtöbb esetben ezeket a foltokat nem a termék minőségi hibája okozza hanem egy galvánkorróziónak nevezett károsodási folyamat.
A legtöbb esetben ezeket a foltokat nem a termék minőségi hibája okozza. Ez egy galvánkorróziónak nevezett károsodási folyamat, amely mindig akkor következik be, amikor 2 különböző fém érintkezik, majd a potenciálkülönbség révén elektromos áramot generálnak, sós vízben (sós klórozás) ez elektrolitként működik, megkönnyítve az elektronok vezetését.
Viselkedése miatt a kevésbé nemes fém anóddá válik és elektronokat veszít, míg a nemesebb fém katóddá válik, a szabad elektronok vonzásával negatív töltést szerezve. Ennek következtében a kevésbé nemes fém oxiddá válik, és a reakció folytatódásával a katódot az anódfém részecskéi által kibocsátott film borítja be. Emiatt a létrák védelmére ajánlott egy fogyóelektróda.
Minden oxidáció az elektromos vezetőn keresztül az fogyóelektródára jut, megakadályozva, hogy a medence fém elemei tönkremenjenek, és leváljanak az oxidrészecskék, amelyek foltokat hoznak létre, amelyeket nehéz kezelni és tisztítani.
Változatok
Fogyóelektróda korlát
A termék jelenleg online nem rendelhető.
Érdeklődöm
cikkszám119010
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Shape Created with Sketch. GLS szállítás
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Hasonló termékek
Hasonló termékek
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu