8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Fairland INVER-X inverteres hőszivattyú

Fairland INVER-X inverteres hőszivattyú

(0)
INVER-X inverteres hőszivattyú az új Turbo Silence technológiával. Ezzel extra 20% fűtőkapacitás érhető el, amivel sokkal gyorsabb lesz a felfűtés. Mindemellett energiatakarékos és az extra csendes üzemmóddal is rendelkezik, ami az inverteres hőszivattyúk királyává teszi. Kültéri és beltéri medencékhez is egyaránt ajánlott.
Változatok
Inver-X IXCR26Inver-X IXCR36Inver-X IXCR46Inver-X IXCR56Inver-X IXCR66Inver-X IXCR80TInver-X IXCR110T
A termék jelenleg online nem rendelhető.
Érdeklődöm
cikkszám062470
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Csak személyes átvételre
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

A medence tulajdonosok számára a technológia előnyei a gyors felfűtés, az alacsonyabb fogyasztás, az alacsonyabb üzemeltetési költségek és az intelligens vezérlés. Minden évszakban képes működni, egészen -15°C-ig. Booster módban az új vezérlés 21%-kal csökkenti a ventilátor fordulatszámát, amelynek következtében a hőszivattyú csendesebben üzemel, nem zavarva a fürdőzőket. Szükség esetén a Turbo Silence technológiával, Booster módban a medence felmelegítési ideje 25%-kal lerövidül.

Wifi az alapfelszereltség része, így távolról is beállíthatja medencéje hőmérsékletét. A takaró és a rezgéscsillapító gumibak az alapfelszereltség részét képezik. Fűtő kapacitás: 8,5-40 kW, ajánlott medence térfogat: 15-160 m3. Turbo Silence technológia Az új TurboSilence technológiát a teljes inverter technológia alapján optimalizálták, a teljes vezérlőrendszert és a hozzá tartozó komponenseket továbbfejlesztették. Ez azonnal növelheti a fűtési kapacitást 20% kal, ugyanakkor csendes működés mellett.

Szuper csendes Átlagosan tízszer csendesebb.
​Az INVERX modellek kompresszora extra szigeteléssel vannak felszerelve a vibráció és zaj minimalizálása érdekében. Továbbá a medence hőntartása már 50%-os teljesítménnyel biztosított, amelynek köszönhető a halk működés és a csendes, barátságos medence környezet az egész szezon alatt. Kétszeres energiamegtakarítás - 50% teljesítménynél az átlagos COP 11.3, a COP érték 16-ig emelkedhet (levegő 26°C/víz 26°C/páratartalom 80%). - Fele üzemeltetési költség. Intelligens vezérlés Beépített Wifi, érintőképernyős vezérlés. Valós idejű energiafogyasztás kijelzés Választható üzzemmódok: - Booster - Smart - Silence Környezetbarát R32 gáz Az R32-es hűtőközeg egy speciálisan tisztított fluorid. Környezetbarát gáz, az ózonlebontó képessége nulla, a GWP értéke is sokkal alacsonyabb, mint a régebbi hűtőközegeké.

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Hasonló termékek
Hasonló termékek
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu