8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Dolphin M600 IOT CB

842.000 Ft/db
(0)
Az M sorozat új generációjának tagja az M600, aminek erőteljes felépítése a legkeményebb szennyeződések eltávolítására lett kialakítva. Maytronics Dolphin M 600 robotmedencetisztító egyszerű működésével és kényelmes kezelésével rendkívül hatékony medencetisztítást biztosít akár 15 méter hosszú medencékhez is. Maximalizáltuk a tisztítási teljesítményt, a legnagyobb szűrőkosárral szereltük fel és optimalizáltuk a manőverezését. Extrém tartósságának köszönhetően akár kisebb közületi medencék tisztítására is alkalmas. Az applikációval történő irányítás és programozási lehetőség maximális kényelmet biztosít bármilyen méretű vagy alakú medencéhez.

Az új MyDolphin™ Plus mobilalkalmazással az M600 mindig kapcsolatban van, így Ön bárhonnan és bármikor irányíthatja robotját.

Kábel csavarodást megelőző rendszer.
A kábel csavarodást megelőző forgó meggátolja, hogy a kábel összegabalyodjon. Amikor a Dolphin robot a medencében körbe-körbe mozog, a forgó biztosítja, hogy a kábel szabad és egyenes legyen, így a medencében szabadon tud közlekedni!

Caddy Caddy-vel kapható. A Caddy hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa. De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

Főbb paraméterek:
- Ajánlott medencehossz: 15 méter
- Tisztítási terület: Padló, oldalfal, vízvonal
- Távirányítás: Mobil app van, távirányító opcionális
- Működési ciklus: 1,5 / 2,5 / 3,5 óra
- Optimális heti használat: 4-5 alkalom
- Szűrés: Kazettás szűrő: finom és ultra-finom
- Kábelhossz: 18 méter
- Szívóteljesítmény: 19 m3/h
- Vezeték csavarodás gátló: Van
- Súly: 11,5 kg
- Caddy: Van
- Garancia: 48 hónap

Többszörös szűrés.
Külön szűrőkazetták segítségével leszűri a durva, a finom és az ultrafinom szennyeződéseket is, így biztosítva a leghatékonyabb tisztítást. Kettős meghajtású motor A kettős meghajtású motor segíti a robotot, hogy ügyesebben és gyorsabban tudjon manőverezni, ezzel is segítve, hogy a medencét formától, szintváltozástól és akadályoktól függetlenül bejárhassa.

„Pick me up” funkció.
A robot magától kimegy a medence szélére, hogy könnyen kiemelhesse. Ne a kábellel húzza ki a robotot a medence szélére, hagyja, hogy az magától kijöjjön. A mobil alkalmazás „Pick me up” módja is lehetővé teszi, hogy a medence szélén várjon rád.

Könnyű kiemelés. A gyors, tiszta vízkiömlés és a könnyű, ergonomikus kialakítás megkönnyíti a robot kivételét a medencéből.
Változatok
Dolphin M600 IOT CB
Mennyiség
cikkszám148106
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Csak személyes átvételre
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Hasonló termékek
Hasonló termékek
  • 909.000 Ft
  • 799.000 Ft
  • 979.000 Ft
  • 710.000 Ft
  • Árukereső.hu Árukereső.hu
    Árukereső.hu