8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Dolphin M700 IOT CB

909.000 Ft/db
(0)
Üdvözöljük a medencetisztítás egy teljesen új szintjén. A Maytronics Dolphin M 700 robotizált medencetisztító egyszerű kezelhetőségével és Wi-Fi® csatlakoztathatóságával értékes időt takarít meg Önnek.
A MyDolphin™ Plus mobilalkalmazás segítségével testre szabhatja a tisztítási ütemterveket az Ön kényelmének és medencéje igényeinek megfelelően. Az M 700 mesteri módon úgy lett megtervezve, hogy a padló, a falak és a vízvonal összehasonlíthatatlan súrolását biztosítsa.
Egyedülálló érzékelővel rendelkezik, amely tájékoztatja Önt a vízhőmérsékletről. Csúcstechnológiájú robot, amely a legtöbb kényelmi funkcióvalis rendelkezik, mint például a Pick-me-up funkcióvagy az 5 szintű szűrő telítettség jelző (FI szenzor). Applikáción keresztüli távirányítási lehetőség, amely során számtalan beállítás választható: késleltetés, tisztító programok,speciális heti időzítés vagy akár a kézi vezérlés.
A számtalan kényelmi funkció melllett egyedülálló, hogy a víz hőmérsékletéről és a szűrő állapotáról is (FI szenzor) visszajelzést ad. Az FI szenzor több fokozatban jelzi a szűrő telitettségét, amely elősegíti a szűrő megfelelő időben történő tisztítását és ezáltal növeli az élettartamát.
Az M700 kíválóan tisztítja az aljzatot, az oldalfalakat és a vízvonalat is. A távirányító egység könnyen kezelhető és exkluzív megjelenésű. Kábel csavarodást megelőző rendszer A kábel csavarodást megelőző forgó meggátolja, hogy a kábel összegabalyodjon. Amikor a Dolphin robot a medencében körbe-körbe mozog, a forgó biztosítja, hogy a kábel szabad és egyenes legyen, így a medencében szabadon tud közlekedni!

Caddy Caddy-vel kapható. A Caddy hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa. De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

Főbb paraméterek:
- Ajánlott medencehossz: 15 méter
- Tisztítási terület: Padló, oldalfal, vízvonal
- Távirányítás: Mobil app van, távirányító opcionális
- Működési ciklus: 1,5 / 2 / 2,5 óra
- Optimális heti használat: 4-5 alkalom
- Szűrés: Többrétegű szűrő + 2 panel
- Kábelhossz: 18 méter
- Szívóteljesítmény: 19 m3/h
- Vezeték csavarodás gátló: Van
- Caddy: Van
- Garancia: 48 hónap

CleverClean technológia.
A medence teljes bejárását a fejlett navigációs rendszer és letapogató szoftver segíti. Ez biztosítja, hogy a padló, az oldalfal és a vízvonal minden centiméterét a leghatékonyabb útvonalon tisztítsa. Olyan okos, hogy a rendszer automatikusan megkerüli az akadályokat, és azonnal visszatér az eredeti útvonalra.

3D szűrés.
Külön szűrőkazetták segítségével leszűri a durva, a finom és az ultrafinom szennyeződéseket is, így biztosítva a leghatékonyabb tisztítást.

Power Stream mozgatási rendszer.
Többirányú vízáram biztosítja az állandó tapadást a függőleges felületeken. Ennek segítségével hatékonyan takarítja a medencefalat és a vízvonalat is, de a pontos navigáláshoz is hozzájárul.

Távirányító és applikáció.
Könnyen kezelhető, köszönhetően a távirányítójának és a MyDolphin Plus applikációnak. A robot megközelíti a medencce szélét, hogy ön könnyen kiemelhesse. Ne a kábellel húzza ki a robotot a medence szélére, hagyja, hogy az magától kijöjjön. A mobil alkalmazás „Pick me up” módja is lehetővé teszi, hogy a medence szélén várakozzon. A gyors, tiszta vízkieresztés és a könnyű, ergonomikus kialakítás megkönnyíti a robot kivételét a medencéből.
Változatok
Dolphin M700 IOT CB
Mennyiség
cikkszám148107
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Csak személyes átvételre
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Hasonló termékek
Hasonló termékek
  • 979.000 Ft
  • 842.000 Ft
  • 799.000 Ft
  • 710.000 Ft
  • Árukereső.hu Árukereső.hu
    Árukereső.hu