8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Dolphin S400 IOT

710.000 Ft/db
(0)
Távvezérelhető, automata medencetisztító robot, lakossági medencékhez. Padló, oldalfalak és a vízvonal tisztításra. Ajánlott medencehossz 15 m.

Fedezd fel a kivételes élményt, amit egy automatizált medencetisztítás nyújt és tapasztald meg a kiváló Maytronics Dolphin Robot S Line medencetisztítást az S400 modellel. Lépj előre egy új medencetisztítási élmény felé ezzel a csúcskategóriás robottal, amely még nagyobb könnyedséget és szabadságot biztosít. Használd ki az S400 fejlett képességeit és a könnyű kezelhetőségét!
Az új MyDolphin™ Plus mobilalkalmazással bárhonnan és bármikor irányíthatod robotot. Vezéreld akár távolról is a többfunkciós tápegységen keresztül, vagy okostelefonról. Ideális minden medencepadló, oldalfal és vízvonal tisztításához, 15 méter medence hosszúságig. Intelligensen alkalmazkodik a medence formájához és az akadályokhoz, a maximális teljesítmény elérése érdekében. Kétfajta szűrőjének köszönhetően - durva és ultra finom szennyeződésekhez - tökéletesen tiszta vizet eredményez.

Caddy:
Hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa. De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.
Változatok
Dolphin S400 IOT
Mennyiség
cikkszám148140
RaktárKülső raktár - 3 - 9 munkanap beszerzési idő
Szállítás Shape Created with Sketch. GLS szállítás
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Hasonló termékek
Hasonló termékek
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu