8600 Siófok, Tanácsház u. 29. | +36 70 334 6978 | Nyitvatartás: H-P 8:00-16:00 Szo 8:00-12:00

Dolphin Supreme Bio

979.000 Ft/db
(0)
Dolphin Supreme BIO
​A Dolphin Supreme Bio csúcsminőségű tisztítási teljesítményt nyújt, a bevált Dolphin automatizált medencetisztítási technológiával és olyan speciális funkciókkal, amelyekkel leküzdhetők a bio- és természetes medencék kihívásai.
A Bio automata medencetisztító robot segítségével hihetetlen hatékonysággal tisztíthatók a manapság egyre népszerűbb bio medencék, amelyek jellegüknél fogva fokozottan szennyezettek lehetnek. Akár 15 méteres, speciális tisztítási igényű bio medencék tisztítására alkalmas, Bio Suction aktív kefével, szívótömlővel, melynek segítségével közvetlenül eltávolítható a szennyeződés, valamint háromféle medencevíz-típusnak megfelelő szűrő választható.
A Dolphin Bio robot tisztítja a medencepadlót, az oldalfalat és a vízvonalat egyaránt. Könnyen tisztítható hálós és ultra finom szűrőkazettával rendelkezik.
Caddy hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa. De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.
Főbb paraméterek:
- Ajánlott medencehossz: 15 méter
- Tisztítási terület: Padló, oldafal, vízvonal
- Távirányítás: Távirányító
- Működési ciklus: 2,5 óra
- Optimális heti használat: 3-4 alkalom
- Szűrés: Hálós és ultra finom szűrőkazetta
- Kábelhossz: 18 méter
- Szívóteljesítmény: 17 m3/h
- Vezeték csavarodás gátló: Nincs
- Súly: 11 kg
- Caddy: Van
- Garancia: 24 hónap
Kábel csavarodást megelőző rendszer.

A Maytronics által szabadalmaztatott kábel csavarodást megelőző forgó meggátolja, hogy a kábel összegabalyodjon. Amikor a Dolphin robot a medencében körbe-körbe mozog, a forgó biztosítja, hogy a kábel szabad és egyenes legyen, így a medencében szabadon tud közlekedni!
Ultra finom szűrőzsák, egyéb szűrőkkel.
A dugulás, eltömődés elkerüléséhez minden körülmények között kiváló megoldás a kétrétegű szűrés. A szezon kezdetén használja a hálós szűrőt, hogy felfogja a durva szennyeződéseket, rendszeres használatnál használja a finom és az ultrafinom szűrőbetétet. Könnyű kiemelés A gyors, tiszta vízkiömlés és a könnyű, ergonomikus kialakítás megkönnyíti a robot kivételét a medencéből!

​Opcionális szívócső.
A Dolphin Bio három kefés, opciónális szívócsővel felszerelve hogy a szennyeződéseket közvetlenül eltávolítsa a medencéből. A két Bio kefét és egy dupla sebességű harmadik kefét használva hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, algát és baktériumokat még a rendkívűl csúszós, egyenetlen padlókról és falakról is.
Változatok
Dolphin Supreme Bio
Mennyiség
cikkszám148180
RaktárKülső raktár - szállítás 3 - 9 munkanap
Szállítás Csak személyes átvételre
Leírás
Értékelések (0)
Termékinformáció

Értékelések (0)

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések
Hasonló termékek
Hasonló termékek
  • 909.000 Ft
  • 842.000 Ft
  • 799.000 Ft
  • 710.000 Ft
  • Árukereső.hu Árukereső.hu
    Árukereső.hu